Olli Lindholm on ehdolla Iskelmä-Finlandian saajaksi, kuten myös Timo Rautiainen. Vähän sama kuin:
- Ernest Goes to Camp olisi ehdolla Oscar-voittajaksi, ja pääosaoskarin uumoiltaisiin menevän Christopher Lambertille hänen vahvasta roolisuorituksestaan Jäniksen vuoden ranskalais-kanadalaisessa adaptaatiossa. Kyllä, sellainen on oikeasti olemassa.
- Todd Bertuzzi tai Ruudun Jarkki olisi ehdolla Lady Byng Trophyn saajaksi
- Minä olisin ehdolla vuoden ahkerin työntekijä -palkinnon pokkaajaksi

On yleisesti tiedossa, että Suomen kansa on tavattoman typerää, mitä musiikkimakuun tulee. Suosituimmat radiokanavat tuuttaavat päivästä, viikosta toiseen samaa shittiä ja tyylikkäimpiä uutuuksia. Mutta sitä, että Olli L. , tuo Pomarkusta ponnistanut kehnon sävelkorvan, puutteellisen laulutaidon ja yksitoikkoisen sävellystyön ruumiillistuma, on ehdolla voittamaan mitään muuta kuin saman sapluunan uudelleen- ja uudelleenlämmityksen Satakunnan piirinmestaruuden, ei voi ihminen ymmärtää. Rautiaisen iskelmällisiin "saavutuksiin" en edes viitsi puuttua, ja..ja...Jesus H. tap-dancing Christ, siellähän on Hanna Pakarinenkin!
 
Tätäkin pureskellessaan täytyy palauttaa mieleen isäva..eikun ihan elossa se on, usein viljelemä lausahdus: "Sitä kun on lusikalla annettu, ei voi kauhalla vaatia".